SM semi finaler

18.07.2023

Mitt tips om vilka som går vidare i varje final, de grön markerade är kvällens vinnare.

SM Sprint, Lopp 7

3 Greycraft Cooper - 6 Longedfor Joe - 5 The Ride Majestic

Greycraft Cooper står som rätt så ohotad i detta lopp, att han nu har box nr 3 tror jag bara är bra. Tror han kan gå riktigt fort ikväll, och drar upp tempot även för de andra.

SM Sprint, Lopp 8

1 Thomas O`Malley - 4 Gateways - 5 Wi Can Wasp

Thomas O`Malley har nu ett lopp i kroppen på denna bana, och kan tror jag gå ganska ostört i början av loppet. Gateways har startsnabba Hophouse Express innanför sig och måste gå utvändigt om henne i kurvan, vilket gynnar Thomas. Yuman är en unghund som vann sin kvartfinal, men tror startsnabba Wi can Wasp är för rutinerad för att släppa sin finalplats.  

SM tik, Lopp 9

1 Blitzn Olympus - 6 Fifthavenu Pixi - 4 Cool Cat

Blitzn Olympus är i toppform och kommer springa hem en till seger i denna semifinal. Fifthavenu Pixi är en tik på uppgång och det skall bli spännande se hennes prestation ikväll. Cool Cat är en välstammad tik som oftast gör bra ifrån sig och bör gå vidare till final.

SM tik, Lopp 10

3 Shivers - 1 Cabra Air - 2 Yulia

Shivers är en ung tik som nu bara blir bättre och bättre, och det såg ut som hon verkligen har viljan att vara först. Hon kan garanterat springa fortare än hon gjorde i Lördags och får mitt tips som vinnare i detta lopp, Cabra Air och Yulia är 2st mycket snabba och duktiga tikar och bör gå vidare till final.