Blogg

Tävling

28.10.2023

Vi har 2 tävlar kvar för året för våra tikar, Västerås imorgon och sedan Åkersberga nästa vecka. Men imorgon ser det ut som vädergudarna kan ställa till det 😪 Hoppas verkligen att det går att genomföra tävlingen, men vet att det är envisa människor i VHS så de får nog ihop en bra tävlingsdag ändå.

Stunning Nala åker med sin uppfödare hem till Irland i Januari, och kommer där att paras med Nonevernomore. Han har en väldigt bra stamtavla och springer själv på A0 tider. Vi tycker själva att detta kommer bli otroligt spännande!

Västerås

25.10.2023

Att vintern är på ingång vet vi ju alla, och på Söndag är det åter vintertid.
Vi har anmält våra tikar till Västerås för årets näst sista tävling för oss, dock får vi nu se om det blir av, då det skall bli minus natten mot Söndagen och dessutom snöa Söndag dag 🙈 Men meteorologerna brukar ju ha fel...

Parning

24.10.2023

Stunning Nala skall paras i vår, och denna gång skall vi inte ha något som helst inplanerat som att vänta på en transport som det var sist ;)

Väntar

11.08.2023

Att vänta kan vara oerhört jobbigt, speciellt på maten :)

Mitt tips om vilka som går vidare i varje final, de grön markerade är kvällens vinnare.

Tänkte att jag i alla fall skulle följa SM hem ifrån och delge er mina tankar om vilka som jag tror går vidare till nästa final. Som vi alla vet blir det inte alltid som man tror, mycket hänger på vilken box, händer det något strul, dags formen mm

Taliho Boje

13.07.2023

När vi bestämde oss för att köpa Boje från den gröna ön, så hoppades vi att det skulle bli en hund som vår kämpe och fina kamrat Adele på banan. Speciellt med den fina far hon har " Pestana"